SzS bez tribine u Novom Sadu, skup ispred zaključane sale MZ

Izvor: N1 televizija, 20.Nov.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS bez tribine u Novom Sadu, skup ispred zaključane sale MZ

Predstavnicima Saveza za Srbiju (SzS) večeras je onemogućeno da razgovaraju sa građanima u prostorijama jedne mesne zajednice u Novom Sadu.

Odbornik Demokratske stranke (DS) u Skupštini grada Novog Sada Stevan Latinović rekao je agenciji Beta da se pisanim putem obratio Savetu Mesne zajednice "Boško Buha" u naselju Liman sa zahtevom da organizuje razgovor sa gradjanima u terminu koji i inače pripada DS-u.

"Medjutim, dobio sam samo usmenu informaciju da nisu odobrili, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jer Savet Mesne zajednice nije zasedao, što je slučaj bez presedana", rekao je Latinović.

Ispred prostorija mesne zajednice okupilo se više desetina gradjana, a predstavnici Saveza za Srbiju kazali su da će razgovor sa gradjanima, uprkos veoma hladnom vremenu, održati ispred prostorija.

Prostorije mesne zajednice su zatvorene, zaključane, navučene su rešetke i ugašena svetla.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.