SRS: SNS nas fizički napada (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Apr.2012, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: SNS nas fizički napada (VIDEO)

Srpska radikalna stranka (SRS)optužila je danas funkcionere i aktiviste Srpske napredne stranke (SNS) za uništavanje bilborda sa fotografijama lidera radikala Vojislava Šešelja i Jadranke Šešelj i saopštila da je policiji prijavila fizičke napade na aktiviste SRS.

Jovanović: Potreban je kulturni preokret

Stanković: Znam šta Srbiju muči i kako se leči (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Vučić: SNS nudi rešenje, DS mržnju (VIDEO)

"Odmah smo o napadu obavestili policiju jer nam ne pada na pamet da se sa Vučićevim i Nikolićevim batinašima fizički obračunavamo", rekao je na konferenciji za novinare kandidat SRS za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović.

On je naveo da je potpredsednik Opštinskog odbora SNS Čukarica Aleksandar Jokić juče napao sekretara opštinskog odbora SRS Čukarica Nikolu Djukanovića.

Rekao je i da je 12. aprila funkcioner SNS Dejan Vujisić sa grupom od 20 huligana šipkama napao i povredio aktiviste SRS Danijela Petrovića, Slavišu Radića i Vasilija Vidovića.

Šarović tvrdi da radikali nisu provocirali incidente.

Prema njegovim rečima, funkcioner SNS Dejan Vujisić je pre dva dana dao iskaz u policiji, posle čega je protiv njega podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Šarović je kazao da SRS ima dokaze ko uništava bilborde i apelovao na MUP i tužilaštvo da reaguju.

"Javnosti su na raspolaganju video-snimci koje su kamerama snimili naši aktivisti, iz kola, u blizini bilborda koji su uništavani. Na njima se vide funkcioneri SNS, kandidati za gradske odbornike koji uništavaju bilborde SRS. To pokazuje kako će izgledati demokratija ako oni, ne daj Bože, dodju na vlast", kazao je Šarović.

(Beta, foto: Video capture Infobiro)
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.