Izvor: Blic, 04.Jul.2022, 13:12

"SPREMNI SMO NA NASTAVAK SARADNJE SA SNS, ALI I ZA DRUGA REŠENJA" Dačić: "Sve je na naprednjacima, oni su ti koji donose odluke i diktiraju tempo"

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da očekuje da će novi saziv Skupštine Srbije biti konstituisan do kraja jula, a da će zatim relativno brzo biti formirana nova Vlada Srbije, a kada je reč o formiranju nove vladajuće koalicije, kaže da je to odluka najveće stranke - SNS koja diktira i tempo uslove, a da je SPS spreman "da mogu da postoje i druga rešenja".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Novi saziv Skupštine Srbije do kraja jula"

Izvor: B92, 04.Jul.2022

Predsenik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da očekuje da će novi saziv Skupštine Srbije biti konstituisan do kraja jula...On je dodao i da će relativno brzo biti formirana i Vlada Srbije..."Interes je da se u najbržem mogućem roku pristupi formiranju svih novih organa vlasti", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.