SNS želi apsolutnu vlast

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jul.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS želi apsolutnu vlast

Socijaldemokratska stranka izlazi na izbore za skupštine mesnih zajednica, koji će biti održani 26. jula, s punom listom od 15 kandidata u Omolјici, a u Dolovu s pet ili šest svojih članova – izjavio je Srđan Miković, predsednik Gradskog odbora te partije, na konferenciji za novinare održanoj u utorak, 7. jula.

– Vrlo je čudno što je došlo do raspuštanja ovih skupština. Razlog za to je da navodno određeni dokumenti nisu bili kompletni, a one su, uprkos tome, pola godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << bile finansirane i za to niko nije snosio odgovornost. Smatram da ni ovi izbori ne mogu strateški promeniti položaj građana ovih dvaju sela, što bi bilo moguće tek ako dođe do istinske decentralizacije, za šta se mi zalažemo – rekao je Miković.

Z. Sp.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.