SNS-u na ponovljenim izborima 61.8 odsto glasova

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 23:05

SNS-u na ponovljenim izborima 61.8 odsto glasova

Na ponovljenim izborima u Šapcu, koji su danas održani na pet biračkih mesta, još jednom je najviše glasova dobila SNS, osvojivši čak 61,8 odsto glasova.

Lista Nebojše Zelenvića zabeležila 19,4 posto, što je 10,5 odsto manje nego na ponovljenim izborima 5. septembra.

Ovo je večeras u Šapcu saopštio predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << IO SNS Darko Glišić, nakon prebrojavanja glasova na četiri od pet biračkih mesta.

“Ovo je najjasnija poruka koju građani Šapca, ne znam po koji put, šalju Nebojši Zelenoviću i svima koji slede njegovu politiku. Pozivam ga da bar jednom učini nešto u skladu sa interesima građana Šapca i prizna rezulate, da ne srlja dalje i ne upropaštava svoju političku opciju koju je vec doveo na najniže moguće grane", naveo je Glišić u snimku objavljenom na zvaničnom Instagram profilu člana Predsedništva SNS Gorana Vesića.

SNS ima jasnu i natpoloviču većinu, a ponavljanjem izbora nije došlo do neke velike promene u broju mandata, rekao je Glišić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.