SNS traži da se Beogradjanima ne povećava porez

Izvor: Beta, 08.Feb.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS traži da se Beogradjanima ne povećava porez

BEOGRAD, 8. februara 2014. (Beta) - Srpska napredna stranka (SNS) zatražila je u subotu od Privremenog organ Grada Beograda da se Beogradjanima ne povećava porez na imovinu.

"Tražimo od privremenog organa da ne bude povećanja poreza. Nije bilo realnog povećanja prihoda, pa ne može ni da odjednom dolazi do povećanja poreza", izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović novinarima u Skupštini grada Beograda.

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Siniša Mali rekao je da prihvata inicijativu SNS-a i da će u saradnji s Ministarstvom finansija razgovarati o tome da se za lokalne samouprave nadju drugačiji načini finansiranja.

"Cilj je da gradjani ne snose teret eventualnog povećanja poreza", kazao je Mali.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.