SNS se pojačava: Ana Brnabić sad ulazi u stranku?

Izvor: Mondo, 25.Jun.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS se pojačava: Ana Brnabić sad ulazi u stranku?

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, postaće u narednom periodu pojačanje Srpske napredne stranke (SNS).

Foto: Tanjug / Rade Prelić

Brnabić i predsednik naprednjaka, Aleksandar Vučić, sve češće razgovaraju o tome da premijerka treba da postane deo vladajuće partije i čak da preuzeme neku od visokih stranačkih funkcija, piše beogradski "Blic" pozivajući se na izvore u vrhu SNS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Razmišljam da se učlanim u SNS"

"Vučić je zadovoljan poslom koji je Brnabić obavila i rezultatima Vlade od kada je ona na njenom čelu. Dosta pričaju, pa su se tako dotakli i teme učlanjenja u SNS. To je do sada trebalo više puta da se dogodi, ali su vek državničke obaveze predsednika i premijerke tome stajale na putu", rekao je "Blicu" sagovornig iz vrha SNS.

Izvor blizak Vučiću i Brnabić ističe da je potpisivanje članske karte SNS "pitanje formalnosti" i da bi trebalo da bude ozvaničeno kada i sve ostale promene u stranci, najavljene na poslednjoj sednici Glavnog odbora.

Vučić: Hoću da gledam narod, a ne "valentino" tašnice!

Brnabić je, podseća list, prošle godine rekla da razmišlja o učlanjenju, a na pitanje da li je posle godinu dana "imala dovoljuno vremena da razmisli i prelomi", rekla da "ima najbolje moguće mišljenje" o SNS.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.