SNS protiv republičkih izbora

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SNS protiv republičkih izbora"

Beograd -- Nema nikakve veze između raspisivanja izbora u Beogradu i spekulacija o republičkim izborima, a SNS je protiv vanrednih izbora za skupštinu, kaže Goran Knežević

''SNS nije za raspisivanje vanrednih izbora na nivou Republike, jer su pred nama kao državom brojni izazovi i zadaci koje moramo da ispunimo. Slede rezovi i primena novih ekonomskih mera, tako da nam izbori uopšte nisu u planu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Za rešavanje problema neophodan je kontinuitet jedne politike'', naglasio je potpredsednik SNS Goran Knežević za Danas.

Prema njegovim rečima, do sada nijedan stranački organ SNS nije raspravljao o datumu raspisivanja i održavanja beogradskih izbora, tako da datumi koji se takođe pojavljuju u javnosti nemaju utemeljenje u odlukama naprednjaka.

I srpski premijer Ivica Dačić ne vidi razloge za vanredne parlamentarne izbore.

Dačić je, posle prijema brucoša na Univerzitetu Megatrend, rekao da su izvesni samo lokalni izbori u Beogradu, za koje postoje jasni zakonski rokovi i da se mogu očekivati u prvih nekoliko meseci iduće godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.