Knežević: SNS neće vanredne izbore

Izvor: RTS, 01.Okt.2013, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: SNS neće vanredne izbore

SNS nije za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, jer su pred nama brojni izazovi koje moramo da ispunimo, kaže potpredsednik naprednjaka Goran Knežević.

Nema nikakve veze između raspisivanja izbora u Beogradu i spekulacija o republičkim izborima, a Srpska napredna stranka je protiv vanrednih izbora za Skupštinu Srbije, kaže potpredsednik SNS-a Goran Knežević.

"SNS nije za raspisivanje vanrednih izbora na nivou Republike, jer su pred nama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao državom brojni izazovi i zadaci koje moramo da ispunimo. Slede rezovi i primena novih ekonomskih mera, tako da nam izbori uopšte nisu u planu. Za rešavanje problema neophodan je kontinuitet jedne politike'', rekao je Knežević za Danas.

Prema njegovim rečima, do sada nijedan stranački organ SNS-a nije raspravljao o datumu raspisivanja i održavanja beogradskih izbora, tako da datumi koji se takođe pojavljuju u javnosti nemaju utemeljenje u odlukama naprednjaka.

I srpski premijer Ivica Dačić ne vidi razloge za vanredne parlamentarne izbore.

Dačić kaže da su izvesni samo lokalni izbori u Beogradu, za koje postoje jasni zakonski rokovi i da se mogu očekivati u prvih nekoliko meseci iduće godine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Knežević: SNS neće izbore, potreban je kontinuitet politike

Izvor: Press, 01.Okt.2013

''SNS nije za raspisivanje vanrednih izbora na nivou Republike, jer su pred nama kao državom brojni izazovi i zadaci koje moramo da ispunimo. Slede rezovi i primena novih ekonomskih mera, tako da nam izbori uopšte nisu u planu. Za rešavanje problema neophodan je kontinuitet jedne politike'', naglasio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.