SNS proglasila ubedljivu pobedu u Majdanpeku, osvojila 65,45 odsto

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS proglasila ubedljivu pobedu u Majdanpeku, osvojila 65,45 odsto

Od mogućih 31, Srpska napredna stranka u SO Majdanpek imaće čak – 24 mandata! Od mogućih 31, Srpska napredna stranka u SO Majdanpek imaće čak – 24 mandata!Ovo je, nakon lokalnih izbora u Majdanpeku, izjavio Darko Glišić, predsednik IO SNS.-SNS je osvojila 65,45 odsto glasova – kazao je Glišić. – Na prošlim izborima smo osvojili 17 mandata, a na ovim čak 24. To samo znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da narod veruje onome što radi naša stranka i naš lider Aleksandar Vučić i najbolji odgovor svima onima koji nas kritikuju.Po Glišićevim rečima, cenzus na lokalnim izborima su prešle samo još dve liste.-U parlament ulaze i ’’Dveri’’, koje će imati četiri mandata, i koalicija SPS-JS koja će u SO Majdanpek imati tri odbornika – kazao je Glišič. – Cenzus nisu prošli PUPS, Vlaška stranka ’’Most’’, Dosta je bilo i Vlaška stranka.Nezvanično, na mestu predsednika opštine ostaće Dejan Vagner, koji je i u prethodnom periodu obavljao tu dužnost, dok će prvi čovek lokalnog parlamenta biti Dragan Popović, koji je, kao kadar DS, u dva mandata bio na čelu ovog mesta.Na izborima u Majdanpeku pravo glasa imalo je 17.325 birača, a svoje pravo iskoristilo je 58 odsto birača.Pročitajte još - Majdanpek: Na startu sedam lista U Majdanpeku su održani redovni lokalni izbori na kojima su se za 31 odborničko mesto u Skupštini opštine nadmetali kandidati sa sedam izbornih lista. Opštinska izborna komisija proglasila je izborne liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Majdanpek", "Milan Krkobabić - PUPS - I Majdanpek je Srbija", i "Ivica Dačić i Dragan Marković Palma - SPS - Jedinstvena Srbija". Na izborima su učestvovale i liste "Doktor Marko Radulović - Srpski pokret Dveri", "Vlaška stranka Most", "Vlaška stranka" i lista Grupe građana "Dosta je bilo - Upalimo svetlo". Pravo glasa u Majdanpeku ima 17.325 birača., biračka mesta su bila otvorena do 20 sati.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS pobedila na izborima u Majdanpeku, cenzus prešle Dveri i SPS-JS

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2018

Srpska napredna stranka (SNS) u Skupštini opštine Majdanpek imaće 24 mandata od mogućih 31, javile su Večernje novosti...Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić rekao je večeras u Majdanpeku da je SNS na izborima u toj opštini osvojila 65,45 odsto glasova..."Na prošlim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.