SNS osudila zahtev za povećanjem CENE GORIVA: To NIJE u skladu sa INTERESIMA GRAĐANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS osudila zahtev za povećanjem CENE GORIVA: To NIJE u skladu sa INTERESIMA GRAĐANA

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da se ta stranka najoštrije i najodlučnije suprotstavlja zahtevu lidera opozicionog Saveza za Srbiju da cena goriva iznosi pet evra po litru.

- Smatramo da je ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahtev i nerazuman i neosnovan i duboko suprotan interesima svakog građanina Srbije. Mi u SNS smatramo da cena goriva u Srbiji treba da ostane ista, ili, čak, da bude i niža od sadašnje, bez obzira na povećanje cene nafte na svetskom tržištu - naveo je Jovanov u saopštenju.

On je ocenio da je "jasno da prebogati lideri Saveza za Srbiju mogu da plaćaju gorivo i pedeset evra po litru", jer su "dobro napunili džepove i ništa im nije skupo".

- Čestiti i pošteni građani Srbije nisu u prilici ni da, kao Dragan Ðilas, za pet godina steknu imovinu od 25 miliona evra, ni da poput Vuka Jeremića dobijaju milione evra od katarskih ambasada po svetu i belosvetskih hohštaplera i zato cena goriva u Srbiji mora da bude formirana u skladu s narodnim interesima, a ne sa interesima lidera Saveza za Srbiju - zaključio je Jovanov.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.