Izvor: Radio 021, 25.Okt.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS negira da Hor Jovine gimnazije peva na njihovoj godišnjici

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da Hor novosadske Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" neće pevati na proslavi rođendana te stranke.

Kako su naveli, "još je sramnija tvrdnja da je finansiranje hora uslovljeno nastupom na stranačkoj proslavi".

"Srpska napredna stranka nikada nije i neće zloupotrebljavati decu u političke svrhe. Naprotiv, naši funkcioneri na svim nivoima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vlasti, ulažu velike napore da upravo deci obezbede maksimalne uslove za život, obrazovanje, bavljenje sportom, naukom i svim aktivnostima koje predstavljaju potrebe mladih", navode u toj stranci.

Srpska napredna stranka pozvala je članove Pokreta za preokret da u nedelju 27. oktobra budu njihovi gosti na obeležavanju rođendana Srpske napredne stranke i da se uvere u to da nikakve zloupotrebe dece u političke svrhe neće biti.

Podsetimo da su u Gimnaziji za 021.rs potvrdili da će hor nastupiti na mitingu SNS-a, ali direktor škole Radivoje Stojković negira da je deci naloženo da nastupe na proslavi godišnjice naprednjaka, o čemu više OVDE.

Pojedine opozicione stranke osudile su to što će hor nastupiti na SNS skupu, a negodovali su i pojedini roditelji.

SNS u nedelju, 27. oktobra velikim skupom na Spensu obeležava godišnjicu osnivanja stranke.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SNS negira da hor Jovine gimnazije peva na njihovoj godišnjici

Izvor: NoviSad.com, 26.Okt.2019, 08:24

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da hor novosadske Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ neće pevati na proslavi rođendana te stranke. Kažu da je „još je sramnija tvrdnja da je finansiranje hora uslovljeno nastupom na..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.