Izvor: Luftika.rs, 12.Jul.2023, 08:16

SNS lavica Staša poslanicima održala čas o upotrebi turbo kružnog toka u Novom Sadu (VIDEO)

Poslanica vladajuće stranke Staša Stojanović iskoristila je danas svoje vreme u Skupštini Srbiji da govori o temama od velike važnosti. O turbo kružnom toku u Novom Sadu.
Stojanović je o turbo kružnom toku govorila tokom rasprave o smeni ministra Radeta Baste, piše 021.
Obrazlažući zašto će glasati za smenu Baste rekla je da je važno da svaki ministar radi za zemlju koju predstavlja, jer je Vladi Srbije potrebno zajedništvo i manje disonantnih tonova, te podrška onome >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << što se definiše kao državna politika.
Za SNS, po njenim rečima, državna politika je briga za narod, što se najbolje ogleda kroz lokalnu politiku, ističući Novi Sad. Svoje mesto u njenom govoru dobio je i turbo kružni tok.
Istakla je da je Novi Sad prvi u nekoliko stvari, među kojima je i ova saobraćajnica. Onda je odlučila da poslanicima i poslanicama objasni kako se vozi kroz turbo kružni tok.
Dozvolite Staši Stojanović da vam objasni kako se koristi turbo kružni tok u Novom Sadu.
Dozvolite Staši Stojanović da vam objasni kako se koristi turbo kružni tok u Novom Sadu.
Sjajno izlaganje, prigodno Skupštini Srbije… pic.twitter.com/ga0BZo4fnS
— Radio 021 (@Radio021) July 11, 2023

– Pre same raskrsnice, ali i u samom kružnom toku, signalizacijom je, znači, naznačeno kojom trakom se krećemo i do ulaska u kružni tok kao i do izlaska iz njega idemo tom trakom. To je zaista jedna velika olakšavajuća okolnost pogotovo za sve nove vozače, vozače početnike koji se itekako plaše ulaska u kružni tok – objasnila je Stojanović saobraćajnu novotariju u Vojvodini.
Poslanica Srpske napredne stranke ukazala je i na to da je Novi Sad kupio 10 novih električni autobusa, da se broj biciklista povećao sa 10.000 na 40.000 što je potpomognuto subvencijama za kupovinu bicikala, da se u njenom komšiluku gradi vrtić za 225 dece, navodeći da je već nekoliko vrtića sagrađeno.
Nakon njenog obraćanja reč je dobio poslanik Stranke slobode i pravde Đorđe Đorđić koji nije mogao da se suzdrži od smeha.
On se toliko smejao što je izazvalo smeh ostalih u sali.
Selfi SNStaša goloruka na opoziciju: Ja imam više pregleda nego oni glasača

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.