SNS je vojska koja će dobiti nalog da ne ide na odmor, a samo Oskar zna datum izbora u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024, 14:41

"SNS je vojska koja će dobiti nalog da ne ide na odmor, a samo Oskar zna datum izbora u Nišu"

Ni vlast ni opozicija ne znaju kada će biti održani lokalni izbori u Nišu, ali je jedno sigurno - biće usred leta. To zna samo jedan čovek, Aleksandar Vučić, rekla je narodna poslanica Jelena Milošević u emisji Južnih vesti. Njen kolega iz skupštinske klupe Đorđe Stanković, smatra da je to jedan od pokušaja vlasti da do promena ne dođe. Iako svog kandidata za gradonačelnika ne otkrivaju, ujedinjena niška opozicija smatra da ima šansu da odnese pobedu na izborima u Nišu.
Lokalni izbori u Nišu sigurno neće biti održani kad i beogradski jer gradonačelnica Dragana Sotirovski...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sotirovski najavila da se seli iz Niša ako Đorđe Stanković ili Jelena Milošević budu gradonačelnici

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024

Gradonačelnica Dragana Sotirovski smatra da Niš ne treba da bude “opoziciono ostrvo” u kome SNS nema vlast i da zato lokalne izbore ne treba da dobije neka opoziciona stranka. Ako Jelena Milošević ili Đorđe Stanković budu na čelu grada, kaže, napustiće Niš jer njoj “neko ko krade toalet...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.