Sotirovski najavila da se seli iz Niša ako Đorđe Stanković ili Jelena Milošević budu gradonačelnici

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024, 14:41

Sotirovski najavila da se seli iz Niša ako Đorđe Stanković ili Jelena Milošević budu gradonačelnici

Gradonačelnica Dragana Sotirovski smatra da Niš ne treba da bude “opoziciono ostrvo” u kome SNS nema vlast i da zato lokalne izbore ne treba da dobije neka opoziciona stranka. Ako Jelena Milošević ili Đorđe Stanković budu na čelu grada, kaže, napustiće Niš jer njoj “neko ko krade toalet papir iz Skupštine ne može da bude gradonačelnik”.
“Verujte mi, ja ću prva da se iselim iz grada ako neko od njih dođe da bude gradonačelnik” - rekla je Sotirovski na RTV Belami o dvoje opozicionih narodnih poslanika iz Niša.
Oni se bore za nekakvu demokratiju i govore o tome da bi voleli da budu gradonačelnici, da bi voleli da vode ovaj grad. Neko ko krade toalet papir u skupštinskom toaletu...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnica Niša hoće da se seli iz grada ako opozicija pobedi na lokalnim izborima

Izvor: Radio 021, 25.Mar.2024

Gradonačelnica Dragana Sotirovski smatra da Niš ne treba da bude "opoziciono ostrvo" u kome SNS nema vlast i da zato lokalne izbore ne treba da dobije neka opoziciona stranka.

Nastavak na Radio 021...

Poslanica Jelena Milošević u emisiji Južnih vesti - o slučaju "skupštinski toalet papir" i zloupotrebi kamera

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024

Nismo krali toalet papir u Narodnoj skupštini, nismo ga odneli kući, on je ostao u Skupštini i po mom dubokom uverenju upotrebljen je u skladu sa njegovom namenom, rekla je narodna poslanica Jelena Milošević u emisiji Južnih vesti komentarišući slučaj zbog koga gradonačelnica Dragana Sotirovski...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.