Održan sastanak SNS i SPS o saradnji FOTO

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 07:08

Održan sastanak SNS i SPS o saradnji FOTO

Delegacija SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem razgovarala je sa delegacijom SPS, koju će predvoditi lider socijalista Ivica Dačić.

Sastanak se održao u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu, a sastanku su, pored lidera SNS i SPS, prisustvovali potpredsednik SNS Miloš Vučević, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić, predsednik GO SPS Aleksandar Antić.

O tome šta je odlučeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sastanku, pročitajte OVDE.

Razgovor naprednjaka i socijalista ranije je najavio i sam Dačić, navodeći da će pričati o modelima saradnje, koja je, kaže, nesporna.

Najavio je i da se radi na pripremi određenog dokumenta koji će biti potvrda saradnje dve stranke. Dačić tvrdi da je jedini mogući zajednički kandidat Aleksandar Vučić, a da je na predsedniku odluka da li će se ponovo kandidovati ili ne.

Dodao je i da je podrška koju pruža Vučiću u interesu Srbije, te da se zato neće kandidovati za predsednika i dodao da je cilj SPS-a da na izborima pređe 10 odsto. U poslenjih devet godina koliko ove dve stranke sarađuju, kaže Dačić, nije bilo situacije u kojoj su on i predsednik imali različita mišljenja, jer se politički razumeju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.