Izvor: RTS, 11.Feb.2022, 15:08

SNS i Pokret socijalista na jednoj izbornoj listi

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin dogovorili su se, u sedištu SNS, da njihove partije na predstojećim republičkim i beogradskim izborima budu na jednoj listi.
Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pokreta socijalista aleksandar Vulin rekao je da će, ukoliko stranački organi predlože da kandidat naprednjaka za predsednika bude Aleksandar Vučić, SNS i PS imati zajedničkog kandidata, a u suprotnom, PS će imati svog kandidata na predsedničkim izborima, saopšteno je iz SNS.
Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić naglasio je da je Pokret socijalista odani koalicioni partner naprednjaka i velika podrška u razvoju Srbije, i tom prilikom posebno zahvalio Vulinu na tome što je uvek, i bez političkih kalkulacija, hrabro odgovarao na sve napade na državu, njenu vladu i srpski narod, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS i PS na jednoj izbornoj listi

Izvor: Blic, 11.Feb.2022

Srpska napredna stranka (SNS) i Pokret socijalista(PS) dogovorili su da njihove partije na predstojećim republičkim i beogradskim izborima budu na jednoj listi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.