Izvor: JUGpress.com, 25.Dec.2023, 12:26

SNS Vranje povodom protesta u Beogradu

VRANJE

Nakon varvarskog pokušaja ulaska Đilasovaca u Skupštinu Grada Beograda, postali smo po ko zna koji put svedoci licemerja gubitnika iz redova opozicije koji su se krili iza maske lažnih pacifista, rešeni da taktikom bandi sa ulice prigrabe nelegitimnu vlast u Beogradu i Srbiji.

To je ta ,,Srbija protiv nasilja”, neopterećena demokratskim načelima koja je svojim delovanjem pokazala čitavom svetu zašto je ovaj promoter nasilja ubedljivo izgubio od mirnodopske >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i napredne Srbije na nedavnim izborima.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje kategorično osuđuje razbojništvo Đilasovaca u rušenju tekovina demokratskog društva i remećenja ustavnog poretka Srbije i poziva sve državne institucije da u okviru svojih ovlašćenja kazne sve vinovnike ovog nedopustivog čina agresije. Vlast se ne sme i neće menjati nasiljem jer za njega nema mesta unutar demokratskih institucija napredne Srbije, navodi se u saopštenju koje potpisuje Gradski odbor SNS Vranje. (kraj) saopštenje/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.