Izvor: Blic, 24.Dec.2023, 23:04

UHAPŠENO 30 OSOBA, POVREĐENO VIŠE POLICAJACA MUP najavio hapšenja svih koji su izazivali nerede ispred gradske skupštine

Uhapšeno je 30 osoba koji su izazivali nerede ispred gradske skupštine u Beogradu večeras. Više policajaca koje je obezbeđivalo skupštinsku gradu je povređeno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UHAPŠENO VIŠE OD 30 OSOBA, POVREĐENO ISTO TOLIKO POLICAJACA MUP najavio hapšenja svih koji su izazivali nerede ispred gradske skupštine

Izvor: Blic, 24.Dec.2023

Uhapšeno je 30 osoba koji su izazivali nerede ispred gradske skupštine u Beogradu večeras. Oko 30 policajaca koje je obezbeđivalo skupštinsku gradu je povređeno. Kako je izjavila premijerka Srbije, jedan je teško povređen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.