SNS: Tomislav Nikolić radi dobro i odgovorno

Izvor: Blic, 22.Maj.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Tomislav Nikolić radi dobro i odgovorno

Srpska napredna stranka je, povodom godišnjice pobede Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima, ocenila danas da predsednik Srbije "dobro, ozbiljno i odgovorno obavlja svoj posao, štiteći Ustav Srbije i boreći se za interese građana".

"Tomislav Nikolić je, za razliku od Borisa Tadića, ispunjavao svoja obećanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od toga da će zastupati interese svih gradjana, a ne partijske, do toga da itekako poštuje slovo Ustava i zakona, svoje nadležnosti i sve drugo što Tadić nije nikada činio", navodi se u saopštenju SNS.

Dodaje se da se ugled Srbije danas u svetu neuporedivo veći nego kada je Tadić bio na vlasti, što najbolje govori o poslu koji obavlja Tomislav Nikolić, koji je na izborima bio kandidat naprednjaka, a posle pobede podneo ostavku na stranačku funkciju.

Opoziciona Demokratska stranka ocenila je ranije danas da je na prvu godišnjicu pobede Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima Srbija u mnogo goroj situaciji nego pre godinu dana i da je Nikolić "izigrao poverenje građana".

DS je takodje navela u saopštenju da je najveći uspeh koji se pripisuje Nikoliću "odustajanje od politike za koju je dobio glasove".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.