Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2023, 00:19

SNS: Srpska napredna stranka je fer i korektan politički protivnik

LESKOVAC

Na samom početku treba podsetiti gospodina Cakića da su opozicione stranke uvek imale svoje članove biračkih odbora i članove GIK-a. Uvek je bilo omogućeno da prate sve procese u izborima i da kontrolišu svaki dokument u sprovođenju izborne procedure.

Pitamo se, da li ovakve paušalne najave i pretnje pokazuju stav i gledište gospodina Cakića i njegovih kolega i znače da projektuju svoje postupke kada bi imali mogućnosti da rukovode?

Tužan je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i besmislen vapaj gospodina Cakića da će neko unapred pokrasti izbore, i to po ko zna koji put. Besmisleno je govoriti da će bilo ko imati mogućnost da prekraja izbornu volju građana ako već znamo, a to smo od gospodina Cakića čuli, da samo ta politička opcija ima preko 900 kontrolora, što će značiti gotovo 5 kontrolora po 1 biračkom mestu! Kad se uzmu ostale opozicione stranke, opozicija će imati na svakom biračkom mestu preko 30 ljudi, nasuprot šest članova koji će zastupati Srpsku naprednu stranku. Besmisao ovog vapaja je još veća kad se uzme u obzir da će na velikom broju biračkih mesta biti prisutni predstavnici međunarodnih posmatračkih organizacija.

Podsećamo da su usta političke partije čije boje zastupaju puna borbe protiv nasilja, a sada Cakić, javno, direktno, otvoreno i putem sredstava javnog informisanja poziva na sukobe i obračun sa političkim neistomišljenicima i inicira nasilje. Ali to nas ne iznenađuje, imajući u vidu da je Cakić već demonstrirao nasilje prema omladincima SNS-a kada je pocepao informator SNS-a i hvalio se time da nije izazvao nikavu reakciju. Gospodine Cakiću, tiha je duboka voda, buku prave plitki potoci. Ali da Vam bliže objasnimo, za slučaj da niste razumeli, reč je o vaspitanju i dostojanstvu.

U roku od nedelju dana jednom učinjeno nasilje i i upućen javni poziv na isto. Demonstraciju smo imali priliku da vidimo i na sastanku održanom povodom javne rasprave o nacrtu budžeta. Pristup napada i podizanja galame bez ikakvog argumenta o budžetu, što ponovo nije iznenađujuće, imajući u vidu da Vaša grupa nema ni znanje, ni iskustvo, niti cilj da radi za dobrobit građana.

I na kraju gospodine Cakiću ne brinite Vi za red na predstojećim izborima, to će raditi organi čija je nadležnost i održavanje reda na biračkim mestima. Mi Vam garantujemo da ćete sva pravila izbora i Vi morati da poštujete bez izuzetka, te da nasilje nećemo dozvoliti u bilo kom obliku, niti na dan izbora, niti bilo kog drugog.

Srpska napredna stranka je uvek, na svakim izborima bez izuzetka, fer, korektan protivnik, jer izbori su za nas utakmica koju mogu dobiti samo iskreni, vredni i ljudi kojima građani veruju.

Srbija ne sme da stane, Leskovac ne sme da stane, navodi SNS u saopštenju. (kraj)saopštenje /SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.