SNS: Savez za Srbiju želi da pobegne od realnosti i izbornog debakla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Savez za Srbiju želi da pobegne od realnosti i izbornog debakla!

Srpska napredna stranka oglasila se povodom glasanja na lokalnim izborima u Lučanima

Srpska napredna stranka saopštava da, iako su, kako su napisali "lideri Saveza za silovanje i vešanje" mesecima unazad najavljivali svoju ubedljivu pobedu na lokalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izborima u Lučanima, danas su očigledno shvatili da od te pobede nema ništa, i sada pokušavaju da primene novu taktiku u obmanjivanju građana.

- Ukoliko odustanu od Đilasovog kriminalnog plana - da njegovi batinaši koje je doveo iz čitave Srbije u Lučane razbiju biračke kutije i unište izborni materijal, planiraju da napuste izborni proces i da ponovo lažu građane, ovaj put tvrdeći da je bilo neregularnosti u sprovođenju izbora - piše u saopštenju.

Kako navode u SNS, iako su za većinu prijavljenih neregularnosti direktno odgovorni, Đilasova, Obradovićeva i Jeremićeva banda očigledno pokušava da po svaku cenu pobegne od realnosti, odgovornosti i novog izbornog debakla, jer građani Srbije ne žele da glasaju za one koji tuku i vređaju žene, pozivaju na vešanja i sprovode nasilje na svakom koraku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.