SNS: Sa nama je sve transparentno

Izvor: Akter, 19.Feb.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Sa nama je sve transparentno

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) danas je, zarad objektivnog informisanja javnosti, saopštio da su obezbeđeni svi formalni preduslovi za početak izgradnje hale industrijskoj zoni Sever 4, u Novom Sadu

Sam početak gradnje se očekuje u planiranom roku, tačnije početkom maja meseca 2016. godine, ističe se u saopštenju i dodaje da će javnost, kao i do sada, o svakom koraku u realizaciji tog kapitalnog projekta biti blagovremeno imformisana.

"Od kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << na čelu gradske administracije Miloš Vučević i SNS sve je transparentno, o svakom uloženom dinaru poreskih obveznika/građana, javnost je bila obaveštena, pa tako će biti i ovaj put", ističe se u saopštenju.

Za razliku od režima Bojana Pajtića i Demokratske stranke, koji tek posle 16 godina vladavine objavljuju finansijske izvestaje i imovinske karte funkcionera, Srpska napredna stranka je radila sve transparentno i u skladu sa zakonom, dodaje se u saopštenju.

"Zašto pre 16 godina niste građanima pokazali koliko imate? Nećete narodu sada zamazati oči, vidi narod koliko ste se obogatili, dok je narod siromašio", ističe se u saopštenju.

Nama je drago što premijera želite da vidite u Novom Sadu, na otvaranju gradilišta, drago nam je što maštate o tome, kao što su građani godinama maštali o tome da mogu pristojno da žive, dok je vaša pogubna politika zatvarala fabrike, i terala ih u teško sitomaštvo, ističu naprednjaci.

"A table koje spominjete su Vaš manir. Poput one na mostu u Vrbasu, sa porukom zahvalnosti Bojanu Pajtiću što ga je izgradio, a finansiran je novcem poreskih obveznika", piše u saopštenju.

Naprednjaci ukazuju da je danas u Novom Sadu veliki dan, dan u kojem Novi Sad ponovo dolazi na mapu gradova u kojem posluju privredni gigatni koji će zapošljavati više hiljada naših sugrađana.

"Demokratska stranka neka se i dalje guši u svojoj mržnji, i dalje neka u naletima panike piše saopštenja gde se građanima objašnjava da nije dobro zaposliti više hiljada Novosađana, gde se kritikuje sve dobro što uradi vlast načijem je čelu SNS, gde se nebuloznim tvrdnjama pokušava stvoriti atmosfera kojoj će pokušati Srbiju vratiti u vreme kada su "žuti eksperti" uništili i opljačkali srpsku privredu", piše u saopštenju.

U isto vreme, premijer Vučić i gradonačelnik Vučević će sa zadovoljstvom nastaviti da dovode investitore koji će smanjiti nezaposlenost i ponovo od Novog Sada napraviti industrijski centar naše Srbije, najavljuje SNS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.