SNS Novi Sad: Novinarska udruženja da reaguju na vređanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS Novi Sad: Novinarska udruženja da reaguju na vređanja

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu, povodom tekstova koji na najbrutalniji način vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članove njegove porodice, pozvao je novinarska udruženja, posebno Nezavisna društva novinara Srbije i Vojvodine, da reaguju na ovakve tekstove, jer je ćutanje obično znak odobravanja.

Najoštrije osuđujući zloupotrebu bilo čije porodice zarad sticanja jeftinih političkih poena, u saopštenju se ističe da u političkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << borbi moraju da postoje granice tolerancije i dobrog ukusa.

"Naša stranka od osnivanja do danas nije, niti će koristiti takve vidove političke borbe, jer je porodica za nas svetinja. Kvazi novinarima koje finansiraju pojedini tajkuni koji čije su ruke do lakata u kriminalu očigledno da ništa nije sveto", kaže se u saopštenju Gradskog odbora SNS Novog Sada

Naprednjaci iz Novog Sada su istakli da pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za jaču, bolju i bogatiju Srbiju.

Vučević: Džaba vam sve laži, pretnje i klevete

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da sve laži, pretnje i klevete neće oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

"Ista matrica, isti nalogodavci, ista meta, i poznati rukopis lopova, plaćenika i fašista, ekipe onih koji novinarima prete testerama, ženama silovanjem, a celoj Srbiji ponovnim uvlačenjem u ekonomski i društveni mulj", saopštio je Vučević.

"Gde su vam Đilase, Jeremiću, Obradoviću, Stefanoviću...milioni građana na ulicama? Bilo ih je, ali na mitingu 'Budućnost Srbije'. Bilo ih je, ali da podrže predsednika Aleksandra Vučića", naglasio je potpredsednik SNS.

Zato, ističe, džaba vam sve laži, pretnje i klevete.

"Nećete oslabiti predsednika Aleksandra Vučića. On se i sada bori za interese Srbije. Ali ne možete vi to da razumete, jer ne možete da dobacite dalje od ličnih interesa", naveo je Vučević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Niški naprednjaci osuđuju kampanju opozicije protiv porodice predsednika Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Apr.2019

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš najoštrije osuđuje monstruoznu medijsku kampanju koju su pokrenuli mediji pod kontrolom lidera „Saveza za Srbiju“ Dragana Đilasa, kao i predsednik „Pokreta slobodnih građana“ Sergej Trifunović, uperenu protiv članova najuže porodice predsednika...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.