SNS: Novaković i Pajtić se sveli na tviter političare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2021, 12:41

SNS: Novaković i Pajtić se sveli na tviter političare

Gradski odbor Srpske napredne stranke je, zbog istinitosti informisanja građana, u obavezi da odgovori na „spontanu i ničim izazvanu“ prepisku dva bivša partijska druga, Borislava Novakovića i Bojana Pajtića. U saopštenju SNS-a se između ostalog kaže "Rastureni po brojnim strančicama i udruženjima građana oni i dalje deluju zajedno, jer je želja za povratkom na vlast, motivisana kleptomanijom, jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što ih od 2012. godine interesuje", zato ne prežu ni od čega da bi ostvarili svoje namere, pa ni od širenja neverovatne količine izmišljotina i laži po društvenim mrežama i medijima.

Tviter političari tvrde, u jeku borbe protiv pandemije korona virusa, da je koruptivni motiv razlog gradnje Kovid bolnice na Mišeluku.

Bora Solunac i Bojan Pajtić ne shvataju da nismo svi isti. Nama iz Srpske napredne stranke na prvom mestu je borba za zdravlje građana, za svaki život, za svaku datu vakcinu.

Pre dogovorene prepiske na društvenim mrežama, kako navode u SNS-u Novaković i Pajtić trebali su da se obaveste o tome ko je izvođač radova na projektovanju i izgradnji Kovid bolnice na Mišeluku. Gde su umesto Ministarstva odbrane koje je nosilac projekta i firme „Energotehnika-Južna Bačka“ kao izvođača radova, videli kompaniju „Galens“?

Novakoviću i Pajtiću, zarad vaše bolje informisanosti, poručujemo da će po završetku pandemije korona virusa, Kovid bolnica biti pretvorena u Gradsku, tako da će se u potpunosti rasteretiti Klinički centar Vojvodine.

Gradska bolnica biće kapaciteta 600 kreveta i oko 200 kreveta za najteže pacijente i biće puštena u rad u ugovorenom roku. Reč je o klasičnim pacijentima, dok su Novaković i Pajtić pacijenti druge vrste, više za ustanove zatvorenog tipa.

Na kraju, Gradski odbor Srpske napredne stranke, povodom komentara na pojavljivanje lažnog profila na Fejsbuku gradonačelnika Miloša Vučevića , poručuje Bojanu Pajtiću da Novosađani i Vojvođani dobro pamte (ne)dela ovog stručnjaka za bahanalije sa momcima i osvedočenog lopova. Razvojna banka Vojvodine, dvorac Heterled, krađe iz Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine samo su deo onoga po čemu će biti upamćen. Sramota za jednog univerzitetskog profesora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.