SNS: Nikolić ispunio obećanja

Izvor: B92, 22.Maj.2013, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Nikolić ispunio obećanja

Beograd -- SNS, povodom godišnjice pobede Tomislava Nikolića nad Borisom Tadićem, objavila da predsednik Srbije dobro obavlja svoj posao, štiteći Ustav.

"Tomislav Nikolić je, za razliku od Borisa Tadića, ispunjavao svoja obećanja, od toga da će zastupati interese >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih građana, a ne partijske, do toga da itekako poštuje slovo Ustava i zakona, svoje nadležnosti i sve drugo što Tadić nije nikada činio", navedeno je u saopštenju SNS.

Kako ističu iz te stranke, ugled Srbije je danas u svetu neuporedivo veći nego kada je Tadić bio na vlasti, što najbolje govori o poslu koji obavlja Tomislav Nikolić.

DS je u ranijem saopštenju navela da je Srbija na prvu godišnjicu pobede Nikolića na predsedničkim izborima u mnogo goroj situaciji nego pre godinu dana i da on više ne zaslužuje poverenje građana.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Nikolić za razliku od Tadića ispunjava obećanja

Izvor: Kurir, 22.Maj.2013

Kako ističu iz SNS, ugled Srbije je danas u svetu neuporedivo veći nego kada je Tadić bio na vlasti, što najbolje govori o poslu koji obavlja Tomislav Nikolić..BEOGRAD - Srpska napredna stranka, povodom godišnjice pobede Tomilsava Nikolića nad Borisom Tadićem, smatra da predsednik Srbije dobro,...

Nastavak na Kurir...

SNS: Tomislav Nikolić radi dobro i odgovorno

Izvor: Blic, 22.Maj.2013

Srpska napredna stranka je, povodom godišnjice pobede Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima, ocenila danas da predsednik Srbije "dobro, ozbiljno i odgovorno obavlja svoj posao, štiteći Ustav Srbije i boreći se za interese građana"..."Tomislav Nikolić je, za razliku od Borisa Tadića, ispunjavao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.