Izvor: RTS, 05.Dec.2021, 19:43

SNS: Napadnute naše prostorije u Valjevu

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu saopštio je da je danas izvršen napad na prostorije te stranke.
SNS u Valjevu poručuje da je "današnji vandalizam" još jedna u nizu provokacija u pokušaju da se ostvare politički poeni.
"Ova grupacija koja je danas počinila štetu našim prostorijama, svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. To se videlo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i tokom jučerašnjeg dana, kada su pokušali da blokiraju grad. Pošto im to nije uspelo, nervozni i besni, napadaju prostorije Srpske napredne stranke", navodi se u saopštenju.
Iz valjevskog SNS-a poručuju da ih takvo rušilačko ponašanje, kako navode, takozvane opozicije, neće uplašiti.
Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pozvao je nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi i da se konačno stane na put vandalskom ponašanju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.