SNS: Napad na aktiviste u Nišu

Izvor: RTS, 27.Apr.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Napad na aktiviste u Nišu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Pantelej saopštio je da je tokom uskršnje akcije kod pijace u Durlanu aktiviste stranke i brojne prolaznike napalo za sada nepoznato lice, koje je šutiralo štand SNS-a, vređalo stranačke funkcionere i guralo prolaznike kod štanda, među kojima je najviše bilo žena.
Policijskoj upravi u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napad je odmah prijavljen, a nasilnika su snimile i obližnje sigurnosne kamere, navodi se u saopštenju.
U saopštenju se dodaje da gradski odbor Srpske napredne stranke Niš najoštrije osuđuje vandalsko ponašanje koje je, kako se navodi, očigledno eskalacija mržnje koju lideri "Saveza za Srbiju" proteklih meseci šire.
"Time se promovišu fizički napadi i nasilje prema institucijama i pojedincima, pogotovo ženama, kao legitimni vid političke borbe protiv politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i svakog građanina koji ne misli isto kao i oni", ističe se u saopštenju.
Gradski odbor SNS Niš pozvao je Policijsku upravu u tom gradu da što pre otkrije počinioca i procesuira ga.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranjski SNS “najoštrije osudjuje sramne napada” na Vučića

Izvor: JUGpress.com, 27.Apr.2019

VRANJE..Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju “najoštrije osuđuje sramne napade na članove porodice predsednika Aleksandra Vučića, jer smatramo da je nedopustivo da se bilo čija porodica zloupotrebljava zarad političke borbe”, navodi se u saopštenju ove stranke...“U trenucima kada...

Nastavak na JUGpress.com...

SNS Niš: Nepoznato lice napalo aktiviste na uskršnjoj akciji

Izvor: Danas, 27.Apr.2019

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu saopštio je da je tokom uskršnje аkcije kod pijаce u Durlаnu, аktiviste Opštinskog odborа Srpske nаpredne strаnke Pаntelej i brojne prolаznike nаpаlo nepoznаto lice. Članak SNS Niš: Nepoznato lice napalo aktiviste na uskršnjoj akciji se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.