SNS Medveđe traži smenjivanje ministra Stefanovića i koordinatora Vlade za jug Srbije

Izvor: Danas, 17.Maj.2021, 16:46

SNS Medveđe traži smenjivanje ministra Stefanovića i koordinatora Vlade za jug Srbije

Pored smenjivanje člana Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i ministra odbrane Nebojše Stefanovića, članovi i rukovodstvo SNS u opštini Medveđa zatražili su i smenjivanje Zorana Stankovića, dugogodišnjeg predsednika Koordinacionog tela SNS za Preševo, Bujanovac i Medveđu - potvrđeno je danas Agenciji Beta.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Zoran Stanković

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS u Medveđi traži smenu Stefanovića, ali i Zorana Stankovića

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2021

Članovi i rukovodstvo Srpske napredne stranke u opštini Medveđa na jugu Srbije pridružili su se zahtevima za smenu člana predsedništva SNS i ministra odbrane Nebojše Stefanovića, a zatražili su i smenu Zorana Stankovića, dugogodišnjeg predsednika Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.