SNS: Krivična prijava protiv lažnih aktivista SNS

Izvor: B92, 16.Dec.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Krivična prijava protiv lažnih aktivista SNS

Srpska napredna stranka ističe da će podneti krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba koje se lažno predstavljaju kao aktivisti SNS i uznemiravaju građane.

U saopštenju se navodi da su se građani javili odborima SNS-a širom Srbije da ih nepoznata lica uznemiravaju dolaskom na vrata u kasnim večernjim satima i telefonskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozivima nakon ponoći, kako bi navodno radili ankete u ime SNS-a.

Pre nekoliko dana novosadski odbor Srpske radikalne stranke saopštio je da su se u Novom Sadu pojavili aktivisti koji se lažno predstavljaju kao predstavnici mesnih zajednica, dolaze na kućna vrata građana i govore da "revidiraju" biračke spiskove, a zapravo su aktivisti SNS-a.

I Vojvođanska partija je navela da aktivisti SNS-a obilaze domove i popisuju glasove za ili protiv SNS-a i premijera Aleksandra Vučića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.