SNS podnosi krivične prijave zbog lažnog predstavljanja

Izvor: Studio B, 16.Dec.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS podnosi krivične prijave zbog lažnog predstavljanja

Srpska napredna stranka najavila je danas krivičnu prijavu protiv NN lica, koja se lažno predstavljaju kao SNS aktivisti, i koji u poslednje vreme kontinuirano uznemiravaju građane, saopštila je Informativna služba naprednjaka.

Građani su, kako se navodi, odborima SNS-a širom Srbije javili da ih nepoznata lica uznemiravaju dolaskom na vrata u kasnim večernjim satima i telefonskim pozivima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nakon ponoći, kako bi navodno vršili ankete u ime te stranke.

"Ovakvi događaji, nažalost, nisu novost i isprobani su recept Demokratske stranke koja pred svake izbore, usled straha od izbornog debakla koji im se dešava na svim nivoima, pokušavaju da na razne načine, svojim primitivnim metodama, izazovu revolt kod građana", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

SNS najavljuje krivične prijave protiv lažnih naprednjaka

Izvor: RTS, 17.Dec.2015, 01:02

. Srpska napredna stranka najavila je krivičnu prijavu protiv N. N. lica, koja se lažno predstavljaju kao SNS aktivisti, i koji u poslednje vreme kontinuirano uznemiravaju građane, saopštila je Informativna služba naprednjaka.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.