SNS prijava za NN lice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS prijava za NN lice

Srpska napredna stranka najavila je danas krivičnu prijavu protiv NN lica, koja se lažno predstavljaju kao SNS aktivisti, i koji u poslednje vreme kontinuirano uznemiravaju građane, saopštila je Informativna služba naprednjaka.

Građani su, kako se navodi, odborima SNS-a širom Srbije javili da ih nepoznata lica uznemiravaju dolaskom na vrata u kasnim večernjim satima i telefonskim pozivima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nakon ponoći, kako bi navodno vršili ankete u ime te stranke.

"Ovakvi događaji, nažalost, nisu novost i isprobani su recept Demokratske stranke koja pred svake izbore, usled straha od izbornog debakla koji im se dešava na svim nivoima, pokušavaju da na razne načine, svojim primitivnim metodama, izazovu revolt kod građana", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SNS: Krivična prijava protiv lažnih aktivista SNS

Izvor: B92, 16.Dec.2015

Srpska napredna stranka ističe da će podneti krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba koje se lažno predstavljaju kao aktivisti SNS i uznemiravaju građane...U saopštenju se navodi da su se građani javili odborima SNS-a širom Srbije da ih nepoznata lica uznemiravaju dolaskom na vrata u kasnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.