SNS: DS namerno širi paniku

Izvor: BKTV News, 23.Feb.2013, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS namerno širi paniku

SNS odgovorila je portparolki DS Aleksandri Jerkov na kritike zbog prisustva štetnog aflatoksina u mleku, da je DS namerno širila paniku među građanima.
Motiv DS-a je “kako bi razorila domaću poljoprivredu, zarad interesa njihovih prijatelja tajkuna”.
“Demokratska stranka uništila je srpske seljake i srpsku poljoprivredu, nadajući se da će tako, podmetanjem afere, svoju osutu stranku moći da podigne nešto iznad cenzusa”, navodi SNS.
Naprednjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tvrde da, dok se “hiljade litara mleka prosipa svakog dana”, demokrate “bez imalo stida ne odustaju od uznemiravanja i dovođenja u zabludu javnosti i nastavljaju bezobzirno uništavanje seljaka”.
“Demokratska stranka je namerno i planski širila paniku među građanima, kako bi razorila domaću poljoprivredu, zarad interesa njihovih prijatelja tajkuna. Nijedna država u regionu nije podigla toliku paniku i nigde nije toliko seljaka uništeno kao u Srbiji”, navodi SNS.
Izvor: Tanjug
Tweet
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Demokrate namerno šire paniku! DS: Odgovornost, a ne politikanstvo!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2013

Demokratska stranka uništila je srpske seljake i srpsku poljoprivredu zarad interesa svojih prijatelja tajkuna, saopštili su naprednjaci. Samo Vlada Srbije nije odreagovala blagovremeno na informaciju o štetnom mleku, odgovaraju demokrate

Nastavak na Telegraf.rs...

SNS-DS, polemika zbog mleka

Izvor: RTS, 23.Feb.2013

Rat saopštenjima demokrata i naprednjaka zbog prisustva aflatoksina u mleku. DS optužuje Vladu da ne brine o zdravlju građana, a SNS odgovara da DS želi da razori poljoprivredu i da osutu stranku podigne iznad cenzusa...Nastavlja se rat saopštenjima najveće vladajuće i najveće opozicione stranke....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.