SNS-DS, polemika zbog mleka

Izvor: RTS, 23.Feb.2013, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS-DS, polemika zbog mleka

Rat saopštenjima demokrata i naprednjaka zbog prisustva aflatoksina u mleku. DS optužuje Vladu da ne brine o zdravlju građana, a SNS odgovara da DS želi da razori poljoprivredu i da osutu stranku podigne iznad cenzusa.

Nastavlja se rat saopštenjima najveće vladajuće i najveće opozicione stranke. I dok demokrate pitaju zašto se krilo da je mleko štetno i kažu da Vlada ne brine o zdravlju ljudi, naprednjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tvrde da DS širi paniku kako bi razorio poljoprivredu.

Demokrate pitaju ministra poljoprivrede zašto je dve nedelje krio da je mleko štetno, i zašto u Vladi ne brinu o zdravlju ljudi već o foteljama.

Naprednjaci odgovaraju da DS namerno širi paniku kako bi razorio domaću poljoprivredu zarad interesa svojih prijatelja tajkuna i u nadi da će, podmetanjem afere, osutu stranku podići iznad cenzusa.

Demokrate odbacuju optužbe i navode da Vlada očigledno smatra da građani Srbije, jedini u regionu, nisu zaslužili da dobiju tačne i blagovremene informacije i da, umesto njih, treba da slušaju ubeđivanja iz Nemanjine da smeju da piju mleko, a da se ono, istovremeno, povlači iz prodavnica.

Usledilo je i drugo saopštenje naprednjaka, koji Demokratsku stranku optužuju da su lažima i manipulacijama doveli do toga dadnevno gubimo stotine hiljada litara mleka čime je, naglašavaju, naneta nesaglediva šteta i seljaku i državi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.