SNS: DS izgubio kompas

Izvor: RTS, 11.Jun.2013, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS izgubio kompas

Demokratska stranka je "u potpunosti izgubila kompas", jer kritikuje one koji Srbiju leče od svih onih bolesti kojima su je upravo demokrate zarazile, poručuju iz SNS-a povodom kritika DS-a na račun vladine ekonomske politike.

Srpska napredna stranka saopštila je, povodom kritika DS-a na račun vladine ekonomske politike, da je Demokratska Stranka "u potpunosti izgubila kompas", jer kritikuje one koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbiju leče od svih onih bolesti kojima su je upravo demokrate zarazile.

"Osim toga što godinama vode šizofrenu politiku, sada se usuđuju da spočitavaju bilo šta onima koji leče Srbiju od korupcije, pljačke, nezaposlenosti, siromaštva, odnosno svih onih bolesti kojima su je upravo demokrate zarazile", saopšteno je iz SNS-a.

Naprednjaci smatraju da je građanima dosta marketinga i lažne brige lidera DS-a Dragana Đilasa i njegovih kompanjona, koji ne mogu da završe rečenicu, a da ne pomenu trudnice, porodilje i vrtiće.

"Da su se toliko brinuli i za njih, i za sve druge, ne bi novac otet od građana Srbije bio na njihovim privatnim računima", navodi se u saopštenju. 

Naprednjaci posećaju da je danas kurs nacionalne valute skoro na istom nivou kao pre godinu dana, dok je za vreme vladavine DS-a "varirao u zavisnosti od potreba njihovih špekulantskih kombinacija i služio njihovom bahatom bogaćenju".

Srpska napredna stranka poručuje Đilasu da svoju stranku može da vodi kako god mu je volja, "čak i putem koji trasiraju nepismeni Gangula i Božović, ali sa Srbijom se više demokrate neće igrati, neće je pljačkati, niti više ponižavati".

Demokratska stranka je prethodno pozvala Vladu da preuzme odgovornost za, kako tvrdi, katastrofalnu finansijsku poziciju zemlje, kaže narodu istinu i "preduzme neophodne mere kako bi se izbegao bankrot države".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.