SNS: Dosta marketinga i lažne brige DS-a

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jun.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Dosta marketinga i lažne brige DS-a

Demokratska stranka (DS) je izgubila kompas, ocenila je danas Srpska napredna stranka (SNS).

Naprednjaci su time reagovali na zahtev DS da Vlada građanima kaže istinu o katastrofalnoj ekonomskoj situaciji."Sada se usuđuju da spočitavaju bilo šta onima koji leče Srbiju od korupcije, pljačke, nezaposlenosti, siromaštva, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << svih onih bolesti kojima su je upravo demokrate zarazile", saopštila je SNS.Kako ističe SNS, građanima je dosta marketinga i lažne brige lider DS Dragana Đilasa i njegovih saradnika, koji ne mogu da završe rečenicu, a da ne pomenu trudnice, porodilje i vrtiće. (Izvor: Blic )

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

SNS: Demokratska stranka izgubila kompas!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jun.2013

Građanima je dosta marketinga i lažne brige Đilasa i njegovih kompanjona, koji ne mogu da završe rečenicu, a da ne pomenu trudnice, porodilje i vrtiće. Da su se toliko brinuli i za njih novac otet od građana Srbije bio na njihovim privatnim računima - kaže se u saopštenju SNS-a

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.