SNS DONEO ODLUKU: Ide se na nove izbore u Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 14:22

SNS DONEO ODLUKU: Ide se na nove izbore u Beogradu!

Po završetku sednice predviđene su izjave za medije

Sednica Predsedništva SNS počela je danas oko podneva u prostorijama stranke, koja je, kako je i bilo najavljeno, zatvorena za javnost. Predsedništvo Srpske napredne stranke odlučilo da budu održani novi izbori za skupštinu Beograda, rečeno Tanjugu iz SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sednici prisustvuju predsednik SNS Miloš Vučević, kao i članovi predsedništva stranke Aleksandar Šapić, Ana Brnabić, Goran Vesić, Irena Vujović, Vladimir Orlić, Petar Petković, Sandra Božić, Aleksandar Martinović, Milenko Jovanov, Jelena Tanasković, Darija Kisić...

. Očekuje se da će glavne teme sastanka biti vezane za odluku o formiranju vlasti u Beogradu, odnosno da li će biti novih izbora u glavnom gradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom obraćanja iz Predsedništva, da je razgovarao sa predstavnicima pobedničke liste na izborima u Beogradu ''Beograd ne sme da stane'' i da ih je zamolio da na sednici razmotre mogućnost da se ide na nove izbore u Beogradu, jer je, kako je istakao, važno da Srbija neguje i čuva demokratiju zbog sebe, a ne zbog toga šta će neko drugi da kaže.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlučilo predsedništvo SNS: Ide se na nove izbore u Beogradu

Izvor: Danas, 02.Mar.2024

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) izjasnilo se danas za održavanje novih izbora za Skupštinu grada Beograda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.