SNS: Aktivisti Saveza za Srbiju napali naše članove

Izvor: B92, 01.Mar.2020, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Aktivisti Saveza za Srbiju napali naše članove

Beogradski odbor SNS saopštio je da su aktivisti Saveza za Srbiju, cepali i otimali stranački materijal članovima SNS na Vidikovačkoj pijaci u Beogradu.

Navodi se da su aktivisti SzS, predvođeni funkcionerom Stranke slobode i pravde Markom Bastaćem, "uz psovke pokušali da izazovu incident".

"Gradski odbor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beograd najoštrije osuđuje huligansko ponašanje Đilasovaca i apeluje na sve političke neistomišljenike da prestanu da šire mržnju i napadaju sve koji ne dele njihovo mišljenje, već da počnu da vode civilizovanu političku kampanju i bore se radom i rezultatima, a ne nasiljem i prostačkim uvredama", stoji u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.