SEDNICA SNS U 10 SATI: Predsedništvo stranke danas o kandidatu za predsednika Skupštine

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022, 07:34

SEDNICA SNS U 10 SATI: Predsedništvo stranke danas o kandidatu za predsednika Skupštine

Srpska napredna stranka održaće danas sednicu Predsedništva, na kojoj će, kako je najavljeno, biti doneta odluka o kandidatu SNS za predsednika Narodne skupštine.

Sednica će početi u 10 sati u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu, a nakon sednice, koja će biti zatvorena za javnost, planirane su izjave za medije, saopšteno je iz SNS.

Da će u SNS danas odlučiti o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kandidatu za predsednika parlamenta, potvrdio je u četvrtak predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, navodeći da će na sednici Predsedništva biti doneta odluka i o ostalim kandidatima za skupštinska tela.

- Dali smo dosta toga opozicionim strankama jer je to fer. Oni su zadovoljni i nisu verovali da će toliko da dobiju. Demokratija neka cveta - poručio je Vučić.

Vučić je ranije najavio da će se za oko 12 dana znati ime mandatara koji će sastaviti vladu, a da će nakon toga i vlada biti brzo formirana. Inače, konstitutivna sednica parlamenta sazvana je za ponedeljak 1. avgusta u 10 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO Doneta odluka o kandidatu za predsednika Skupštine

Izvor: B92, 30.Jul.2022

SNS je donela odluku da kandidat za predsednika Narodne skupštine bude dr Vladimir Orlić...Nakon sednice, novinarima se obratio Nikola Selaković koji je rekao da je danas doneta odluka da se rukovostvo Skupštine i Vlade Srbije podmlade...Istakao je da je na današnjoj sednici, na predlog predsednika...

Nastavak na B92...

OBRAĆANJE SELAKOVIĆA NAKON ZAVRŠENE SEDNICE SNS-a: Doneta odluka o kandidatu za predsednika Skupštine - Vučić će se sutra obratiti naciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022

Srpska napredna stranka održala je danas sednicu Predsedništva na kojoj je doneta odluka o kandidatu SNS za predsednika Narodne skupštine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OVO JE KANDIDAT SNS ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE: "Doneta je odluka da to bude Vladimir Orlić"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022

Danas je Srpska napredna stranka birala svog kanditata za mesto predsednika parlamenta..Sednica je počela u 10 sati u Sedištu srpske napredne stranke na Novom Beogradu, članovi stranke su i mnogi istaknuti naprednjaci su već počeli da pristižu oko 9 časova...Sednica se završila u 11:20 nakon...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.