SDS: Kako je poverenik SNS za NIš dobio novac iz budžeta Leskovca?

Izvor: JUGpress.com, 05.Jul.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: Kako je poverenik SNS za NIš dobio novac iz budžeta Leskovca?

LESKOVAC

Leskovački odbor SDS saopštio je danas da je  na poslednjem  konkursu za sufinansiranje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Leskovca u 2016.godini za projekat „Sva lica Leskovca“  preduzeću Copernikus Cable Network, DOO, iz Niša  odobrena sredstva od 1.000.000,00 dinara I da je vlasnik  te televizije Zvezdan Milovanović imenovan za poverenika SNS u Nišu.

“Na poslednjoj skupštini grada odbornička grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << SDS je upozoravala na nezakonito postupanje načelnice za društvene delatnosti pri formiranju Komisije za izbor projekata iz oblasti javnog informisanja, kao i sam izbor projekata i visinu odobrenih sredstava”, navodi ova stranka I dodaje da je “ ceo taj postupak  smišljen sa namerom da se sva sredstva javnog informisanja i svi mediji delimično ili potpuno stave pod kontrolu  SNS i vladajuće koalicije u Leskovcu, a što je bilo najizraženije u predizbornoj kampanji, kao i pri prenosu i izveštavanju sa zadnjih sednica Skupštine grada”.

Ova stranka upozorava da “bez slobode medija nema pravne države niti borbe protiv korupcije” I ocenjuje da je “sramota I grehota”  da se “ novac osirotelih građana Leskovca poklanja naprednjačkim tajkunima iz Niša, koji do juče neformalno, a od danas i zvanično,   predvodi SNS u Nišu”.

“ Ovo je još jedan primer u nizu kako se budžet grada Leskovca koristi kao kasica SNS-a za njihove partijske i lične potrebe”, zaključuje SDS
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konkursi za projekte iz oblasti sporta i socijalne zaštite

Izvor: juGmedia, 05.Jul.2016

LESKOVAC – Gradska uprava za društvene delatnosti je raspisala Konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz budžeta grada Leskovca u  2016. godini i to u oblasti sporta u iznosu od  23.000.000,00 dinara i socijalne zaštite u iznosu od 14.000.000,00 dinara...Konkurs se raspisuje za period...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.