Reakcije o mogućem Vučićevom povlačenju iz politike: Oglasili se Vulin, Stefanović i Glišić

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reakcije o mogućem Vučićevom povlačenju iz politike: Oglasili se Vulin, Stefanović i Glišić

Darko Glišić kaže da će i on otići iz SNS-a ukoliko predsednik stranke odluči da se povuče

Nakon informacija da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić povlači iz politike i iz Srpske napredne stranke, stižu i reakcije ministara, kao i njegovih bliskih saradnika.

Pročitajte i:

Nebojša Stefanović kaže da bi to "uzrokovalo političku nestabilnost".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Takav potez Vučića uzrokovao bi političku nestabilnost Srbije i svakako oslabio našu poziciju. Očigledno je da jedan deo opozicije, neke strane službe, pa i deo naše Crkve smatraju da je Vučić prepreka njihovom povratku na vlast, novom otimanju novca ili separatističkim težnjama, ali to su samo razlozi više da se baš sada pruži podrška Vučiću. Kao što sam i ranije govorio, boriću se da Vučić ostane na čelu najveće političke organizacije u državi, iskreno mislim da je to najbolje za našu zemlju. Uveren sam da to misli i apsolutno najveći broj članova SNS - rekao je Stefanović.

Aleksandar Vulin kaže da bi, u tom slučaju, i on napustio politku.

- Njegovo povlačenje iz politike bi izazvalo političku nestabilnost u Srbiji, a samim tim i regionu. SNS treba da učini sve da do toga ne dođe. Ukoliko odluči da se povuče, onda je to odluka koju bih i ja shvatio kao obavezujuću: zajedno smo se borili, zajedno bismo i otišli - kaže Vulin.

Darko Glišić kaže da će i on otići iz SNS-a ukoliko Vučić odluči da se povuče!

- Sve ove godine bio sam svim srcem uz njega zato što je za Srbiju i njenu budućnost uradio više nego bilo ko u njenoj istoriji. Njegovim povlačenjem iz stranke i moja karijera u SNS je završena. Odlazim s njim - rekao je Glišić.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.