Reakcija Odseka za informisanje Skupštine Opštine Paraćin na tekstove portala Pink.rs

Izvor: RTV Pink, 15.Apr.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reakcija Odseka za informisanje Skupštine Opštine Paraćin na tekstove portala Pink.rs

Povodom tri teksta koje je portal Pink.rs objavio pod nazivom: „Skandalozni snimci iz Paraćina! Evo dokaza kako se Paunović ophodi prema građanima – zaključao odbornike, a jedan završio u Hitnoj pomoći!“ objavljenog u subotu 13. aprila 2019, ”SNS Paraćin: Građani Paraćina godinama trpe torturu i bahatost Saše Paunovića! Model fašističkog ponašanja očigledno je preuzeo od mentora Đilasa, Jeremića i Obradovića” objavljenog u petak 12. aprila i ”Paunovićevi poslušnici napravili konc logor u opštini Paraćin: Zaključali odbornike, ne daju im u taolet i ostavili ih bez vode! objavljenog u petak 12. aprila 2019. i u kojima se pominje opština Paraćin, na osnovu zakona o informisanju objavljujemo sledeći demanti (odgovor) Odseka za informisanje Skupštine opštine Paraćin:

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Darko Glišić o nasilju Saše Paunovića nad odbornicima SNS u Paraćinu: Ono je ogoljeni fašizam! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2019, 15:03

Saša Paunović je zaključao odbornike SNS koji su ušli u prostorije opštine Paraćin, a predsednik Izvršnog odbora SNS, Darko Glišić rekao je da time opozicija na republičkom nivou pokazuje kako se ona ponaša tamo gde je vlast na lokalu...- U onim opštinama gde su oni vlast, vidimo kako se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.