Rakić (DS): Brankica Janković postala produžena ruka režima Aleksandra Vučića

Izvor: Danas, 24.Nov.2020, 13:47

Rakić (DS): Brankica Janković postala produžena ruka režima Aleksandra Vučića

Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić ocenila je danas da je bivša Poverenica za rodnu ravnopravnost Brankica Janković postala produžena ruka režima Aleksandra Vučića time što je pristala da bude kandidat Srpske napredne stranke čiji vanzakonit reizbor nije transparentan i inkluzivan, kao i pristajanjem da joj reizbor izglasa jednopartijska Skupština u kojoj nema opozicije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rakić (DS): Brankica Janković postala produžena ruka režima Aleksandra Vučića

Izvor: Beta Video, 24.Nov.2020

BEOGRAD - Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić ocenila je danas da je bivša Poverenica za rodnu ravnopravnost Brankica Janković postala produžena ruka režima Aleksandra Vučića time što je pristala da bude kandidat Srpske napredne stranke čiji vanzakonit reizbor nije transparentan...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.