Radujem se napretku, ali vlast je uspostavilia granicu prema Kosovu i Metohiji

Izvor: BKTV News, 28.Feb.2012, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radujem se napretku, ali vlast je uspostavilia granicu prema Kosovu i Metohiji

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić izjavio je da se 'kao Srbin i građanin Srbije' raduje napretku Srbije ka EU i dobijanju statusa kandidatata, međutim, naveo i da je vlast dogovorom sa Prištinom uspostavila granicu prema Kosovu.
'Mogu oni da pričaju šta hoće, oni su uspostavili granicu prema Kosovu i Metohiji. Imam u jakni, mogu da pokažem kako se prelazi granica prema Kosovu i Metohiji, vidi se pečat i kako se plaća 50 evra', rekao je Nikolić.
Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je upitao zašto su s Prištinom postignuti dogovori u poslednji čas, ako je to moglo da se dogodi dve ili tri godine ranije.
'Zašto to nije valjalo pre dve, tri godine, zašto ste onda imali više hrabrosti i odlučnosti da nešto odbijete? Zašto ste ga odbijali ako je bilo dobro, zašto ste nas kažnjavali dve godine da nemamo status kandidata ako je to sve bilo moguće?', upitao je Nikolić.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.