Radomir Nikolić: Neprimeren susret Cvijana i Miškovića

Izvor: Kurir, 12.Okt.2013, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Nikolić: Neprimeren susret Cvijana i Miškovića

BEOGRAD - Radomir Nikolić, predsednik IO Srpske napredne stranke, (SNS) rekao je da je neprimeren susret člana Predsedništva SNS Vladimira Cvijana sa vlasnikom "Delta holdinga" Miroslavom Miškovićem i naglasio da ne veruje da je Cvijan na taj razgovor otišao uz dogovor sa Oliverom Antićem, savetnikom predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

U SNS ne postoje frakcije, a u slučaju Cvijana radi se o usamljenom slučaju koji treba ispitati, rekao je Radomir Nikolić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Predsednik Izvršnog odbora SNS, kaže da mu se ne sviđa način na koji je Cvijan kritikovao politiku stranke i ne smatra da je to dobronamerno.

"Osim iz medija nemam saznanja o Cvijanovim namerama ili tome šta je radio", rekao je Radomir Nikolić.

Predsednik Izvršnog odbora SNS rekao je da "poznaje Cvijana i da su do sada imali dobru saradnju".

"Verovatno je reč o ispadu. U svakom slučaju, neprimeren je njegov susret s Miškovićem i ne verujem da je taj postupak bio dobronameran", rekao je Nikolić.

On je dodao da u SNS ne postoje frakcije i da se radi o usamljenom slučaju koji treba ispitati.

"Vučić ima podršku cele stranke za sve što radi i ako postoje neki ljudi koji su protiv toga, onda su to usamljeni slučajevi", istakao je Nikolić.

Sličan je stav i Dragana Nikolića, člana GO SNS, koji tvrdi da "priče o smenama i razdoru plasira nemoćna opozicija".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.