Izvor: Danas, 24.Jan.2022, 17:09

Radomir Lazović: Obradović menjao teze i napadao, Tadić pokazao više razumevanja

Navikli smo da nas predstavnici SNS-a optužuju da nismo patriote, ali je degutantno kada to radi Boško Obradović. Gospodin Tadić je pokazao veće razumevanje za to da napade treba okrenuti prema vladajućem režimu, iako smo kritični i prema vlasti koju je on predvodio. Mi se ponašamo kao da je dogovor o nenapadanju već postignut i ne napadamo nikoga već promovišemo nove ideje i politike zeleno-leve koalicije “Moramo”, kaže za Danas Radomir Lazović, član Malog veća pokreta „Ne davim Beograd“ članice koalicije „Moramo“ opisujući svoje gostovanje u emisiji „Utisak nedelje“ u kojoj su osim njega bili i lider Dveri Boško Obradović i predsednik SDS Boris Tadić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obradović: Raduje me što Tadić i Lazović u Dverima vide antipod svoje politike

Izvor: Danas, 25.Jan.2022, 16:38

Za pobedu nad Vučićem potrebna je realna borba. Mišljenje zapadnih ambasada i demagoške floskule i napad na Dveri, deluju isprazno. Zna i Vučić, ali i moji sagovornici tačno šta smo mi radili i uradili 16. januara. Zato takav intenzivan napad na nas. Mi se ne ljutimo. To je dokaz naše snage....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.