Izvor: Danas, 10.Jul.2023, 22:41

Rade Basta, novi opozicionar ili potencijal za buduće koalicije sa SPS i SNS?

Dok se u Narodnoj skupštini vodi rasprava o razrešenju ministra privrede Radeta Baste koji je iz redova vladajuće koalicije izbačen zbog jasnog stava da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, otvara se pitanje kako ubuduće javnost i ostatak opozicije treba da ga vrednuje, kao opoziciju ili kao nekog koga će u jednom trenutku bez prisile ponovo da prigrle SPS ili SNS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

INTERVJU Rade Basta: Izdaja je teška reč, jedini sam ministar koji je razumeo proteste građana na ulicama

Izvor: Danas, 11.Jul.2023, 07:44

Srbija mora jasno da se opredeli da li je iskrena na svom evropskom putu, a pitanje uvođenja sankcija Rusiji mora da dođe na dnevni red umesto smene jednog ministra privrede, jedinog koji se usudio da iznese svoj stav po ovom pitanju i stane u odbranu ekonomskih interesa građana – poručuje u intervjuu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.