Pretučena aktivistkinja SNS-a u Lučanima

Izvor: Mondo, 05.Dec.2018, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučena aktivistkinja SNS-a u Lučanima

Policijskoj stanici Lučani prijavljeno je da je oko 13.30 časova u Ulici Voje Pajića u Lučanima napadnuta žena (64), aktivistkinja Srpske napredne stranke.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Oštećena je policiji prijavila da ju je u ulazu jedne stambene zgrade u predelu lica udario nepoznati muškarac, dok je u poštanske sandučiće ubacivala propagandni materijal.

Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo i intenzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << traga za napadačem. Oštećena je upućena u Zdravstveni centar u Čačku.

 "Pacijentkinja je navela je da je dobila udarac pesnicom u levu stranu lica, žali se na bol u predelu leve jagodične kosti i otežano otvarnje donje vilice. Urađena je primarna dijagnostika i za sada nema preloma", rekao je u izjavi za agenciju RINA, doktor Slobodan Blagojević iz Opšte čačanske bolnice.

On je dodao da su povrede u smislu nagnječenja mekih tkiva, a da će pacijentkinja biti poslata na pregled kod specijaliste za ORL i maksiofacijalnu hirurgiju, da bi se pregled kompletirao.

 "Njeno stanje trenutno je dobro i nije vitalno ugrožena", dodao je dr Blagojević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.