MUP: Napadnuta aktivistkinja SNS-a u Lučanima

Izvor: RTS, 05.Dec.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Napadnuta aktivistkinja SNS-a u Lučanima

Nada Jovanović, šezdesetčetvorogodišnja aktivistkinja Srpske napredne stranke, napadnuta je u Ulici Voje Pajića u Lučanima.
Policijskoj stanici Lučani prijavljeno je da se napad na Nadu Jovanović dogodio oko 13.30 časova.
Napadnuta žena je policiji prijavila da ju je u ulazu jedne stambene zgrade u predelu lica udario >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nepoznati muškarac, dok je u poštanske sandučiće ubacivala propagandni materijal, navodi se u saopštenju MUP-a.
Nada Jovanović je opisala šta se dogodilo. "Čovek je ušao na vrata, uvukao me u zgradu, udario pesnicom. Ja sam pala. Rekao mi je 'znaš ti da sam policajac'. Šta me briga što je on policajac. Podigao me opet sa zemlje, ja sam pala, pao mi mrak na oči. Počeo je da me drma i pitala sam ga 'šta hoćeš od mene, pusti me', počela sam da viče, ali nigde nikog nije bilo", rekla je Jovanovićeva. 
Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo i intenzivno traga za napadačem.
Napadnuta žena je upućena u Zdravstveni centar u Čačku, zaključuje se u saopštenju MUP-a.
Srpska napredna stranka najoštrije je osudila današnji napad i pozvala pripadnike MUP-a da što pre otkriju i privedu pravdi počinioce. I predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin osudio je, kako je rekao, "sramni i kukavički napad".
Napad je osudila i Srpska narodna partija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lučani: Napadnuta aktivistkinja SNS

Izvor: Večernje novosti, 05.Dec.2018

Policijskoj stanici Lučani prijavljeno je da je danas oko 13:30 sati, u Ulici Voje Pajića u Lučanima napadnuta 64-godišnja žena, aktivistkinja Srpske napredne stranke Policijskoj stanici Lučani prijavljeno je da je danas oko 13:30 sati, u Ulici Voje Pajića u Lučanima napadnuta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.