Predsedništvo SPS jednoglasno za ulazak u vladu

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SPS jednoglasno za ulazak u vladu

Lider SPS Ivica Dačić poručio je danas da su socijalisti spremni da preuzmu svoj deo odgovornosti u novoj Vladi Srbije, koja mora da završi unutrašnje reforme na političkom i ekonomskom planu, kao i da ostvari članstvo Srbije u EU.

Dačić je, uoči početka sednice Glavnog odbora SPS, rekao da je odluka o ulasku u vladu jednoglasno doneta na Predsedništvu stranke, da je o tome razgovarano više puta i da oko toga nema nesuglasica, te da ne očekuje nikakve nesuglasice na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << predstojećoj sednici Glavnog odbora.

"Mi smo odmah posle izbora, a to smo govorili i pre izbora, rekli da želimo da nastavimo saradnju sa SNS i Aleksandrom Vučićem", rekao je Dačić i dodao da je u tom periodu došlo do rasata BDP, oporavka javnih finansija, kao i popravke međunarodnog položaja Srbije.

On je rekao da je zahvalan premijeru Vučiću na odličnoj saradnji u proteklom periodu i na tome što je prihvatio nastavak te saradnje.

"Siguran sam da ćemo opravdati poverenje mandatara, Slavica Đukić Dejanović, Aleksandar Antić i ja, ali ne samo nas troje, nego svi mi, jer smo deo politike koju vodi Vlada i spremni smo da preuzmemo svoj deo odgovornosti”, rekao je Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Socijalisti zasedaju iza zatvorenih vrata

Izvor: B92, 08.Avg.2016

Sednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije biće održana u ponedeljak iza zatvorenih vrata, najavili su socijalisti...Početak sednice je zakazan za danas u 17 sati, u prostorijama SPS na Studentskom trgu, a u saopštenju se navodi da će biti omogućeno snimanje početka sednice, nakon čega...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.